ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα καταστήματα «Κάβα Μιχαλάκης» είναι στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουν πλήρη εξυπηρέτηση στις επιλογές των δώρων σας. Στοχεύοντας στην έγκαιρη και σωστή αποστολή των παραγγελιών σας , σας παρακαλούμε οι παραγγελίες να δοθούν όσο το δυνατό πιο έγκαιρα.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να στείλουν μεγάλο αριθμό δώρων, θα εξυπηρετηθούν πολύ πιο αποτελεσματικά, εάν μας δώσουν την παραγγελία τους με τα πλήρη στοιχεία, λίγες ημέρες νωρίτερα.

Απαραίτητα στοιχεία για τη ταχύτερη αποστολή των παραγγελιών σας: Επώνυμο, Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Σπίτι ή Γραφείο του σημείου παράδοσης του παραλήπτη.

Η αποστολή γίνεται μετά από τηλεφώνημά μας για να επιβεβαιώνουμε ότι ο παραλήπητης βρίσκεται στη διεύθυνση παραλαβής. Όταν απουσιάζει και πάλι ενημερώνεται με το ειδικό έντυπο συνεννόησης παραλαβής δώρου. Ο παραλήπτης υπογράφει το μηχανογραφημένο Δελτίο Αποστολής, στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά τα προϊόντα που περιέχει η συσκευασία.

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε το με φαξ ή email συμπληρώστε το ειδικό έντυπο παραγγελίας που ακολουθεί τα στοιχεία των παραληπτών των δώρων σας. Το φάξ της επιχείρησής μας είναι το 210 7716027 και το email: info@cavamichalakis.gr

Επίσης αναλαμβάνουμε την οργάνωση αρχείου με υπογεγραμμένες επαγγελματικές κάρτες στελεχών της εταιρίας σας, έτσι ώστε η αποστολή των δώρων σας να  γίνεται γρηγορότερα.

Ολοκληρώνοντας τις αποστολές των δώρων σας, η επιχείρησή μας σας παραδίδει τα δελτία αποστολής με τις υπογραφές των παραληπτών και το συνολικό ποσό πληρωμής με το τιμολόγιο για την εταιρία σας.

Για τη διευκόλυνσή σας χρησιμοποιήστε τον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:

ΚΑΒΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ. Λογαριασμού:123/00472870 ή ΕΘΝΙΚΗ IBAN GR  6401101230000012300472870  ή τη πιστωτική σας κάρτα VISA ή MASTERCARD.

Οι τιμές είναι δυνατό να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση μόνο σε περίπτωση σοβαρών ανατιμήσεων. Τα διακοσμητικά υλικά που χρησιμοποιούμε, αντικαθίστανται με άλλα ίσης αξίας, μόνο σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας. Η διακόσμηση των καλαθιών είναι ανάλογη της εποχής των παραγγελιών σας.

Τα καταστήματα « Κάβα Μιχαλάκης» είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Τα έξοδα διανομής για κάθε  αποστολή δώρου είναι

Για την Αθήνα & τα προάστια της: 10,50  € 

Για τον Πειραιά & τα προάστια του: 15 €

Για την υπόλοιπη Αττική: 21 €

Για την επαρχία: 18,50 €

Για το εξωτερικό: Για κάθε κράτος το κόστος  είναι διαφορετικό

Στις τιμές αποστολής δώρου συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. 23%.Πληροφοριες

Ενημερωτικό δελτίο

Ετικέτες

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΟΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΚΟΡΩΝΙΩΤΗΣ