ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η επιχείρησή μας λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια. Με οδηγό και σύντροφο τη γνώση και τη πολύχρονη πείρα μας, δημιουργήσαμε εντυπωσιακές συνθέσεις εορταστικών δώρων, φτιαγμένες από ποιοτικά υλικά, εκλεκτό γούστο και ιδιαίτερη φροντίδα. Οι συνθέσεις έχουν δημιουργηθεί, έτσι ώστε να σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέγετε με μια ματιά ότι σας εκφράζει απόλυτα και ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται με τη τιμή του στις επιθυμίες σας.

Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια προσφερόντάς σας μοναδικές συνθέσεις, που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα σε πολύ προσιτές τιμές .

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε την υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση που συνοδεύουν το όνομα « Κάβα Μιχαλάκης» στο χώρο του ποτού.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε για να επιλέξετε εσείς τη σύνθεση ενός καλαθιού με ποτά ή κρασιά στην αξία που εσείς επιθυμείτε.

Στα δύο σημεία λιανικής πώλησης των καταστημάτων ΚΑΒΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα απόμεγάλη ποικιλία από ποτά και κρασιά που κυκλοφορούν στην αγορά . Ζητήστε μας το προϊόν που σας ενδιαφέρει και εμείς θα σας το προμηθεύσουμε άμεσα.

Επίσης η επιχείρησή μας σας προμηθεύει με ποτά, κρασιά, αναψυκτικά, μπύρες και ότι άλλο επιθυμείτε για τη δεξίωσή σας ή το κατάστημά σας με τιμές χονδρικής πώλησης.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογό μας .


Πληροφοριες

Ενημερωτικό δελτίο

Ετικέτες

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΟΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ ΚΟΡΩΝΙΩΤΗΣ